intro

Avand in vedere ca nu am altceva mai bun de facut decat sa ma uit la seriale, in tot acest timp cat incerc sa uit semnificatia verbului “a trai”, pana reusesc sa strang banii ce imi vor permite sa fac ceea ce mi-am propus, am decis sa incerc sa scriu aici.
Am avut o viata incalcita, urmand un psihotic Carpe Diem care nu a facut altceva decat sa imi intarzie indeplinirea tuturor viselor mele.
Daca regret tot ceea ce am facut pana acum? Nu, cu siguranta nu!
Regret doar ceea ce nu am facut, fiindu-mi frica de esec. Pacat ca, de-abia acum, la 26 de ani, am realizat cu adevarat ca am pierdut din start renuntant la lupta.
Prin urmare, acest blog este doar o confesiune, sperand astfel ca in sfarsit voi reusi sa imi dau seama cine sunt, prin prisma a ceea ce am fost.
Stiu ca ceea ce sunt e definit mai mult prin prezent si nu prin trecut. Dar trecutul a fost la un moment dat un prezent, prin urmare nu mai vreau sa ascund nimic, in special fata de mine.
Acceptandu-mi trecutul, fara a ma ascunde fata de mine in special, stiu ca ma va ajuta sa imi construiesc prezentul viitor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: