Published February 18, 2012 by eroara

Am realizat ca atunci cand nu sunt lovita de sageata lui Cupidon sunt incredibil de plictisita si anoasta. De fapt, plictisita, caci anoasta sunt mai tot timpul.
Prin urmare, o sa ma plimb pe aici, pe un alt blog, prin alte dar nemuritoare banalitati.
Cativa dintre voi stiti ca am ajuns iarasi in Florenta- deah, daca as fi mers in alt oras probabil nu as mai fi avut plictiseala asta in mine.
Momentan doar dimineata lucrez, si de la 1 incolo sunt mai libera ca un aeroplan. Plus ca am abonament- in sfarsit! – si pot sa ma plimb unde vreau si unde nu vreau- e oras mare si frumos pana la urma urmei. Cu toate astea, prefer sa stau ca o cartita in casa.
Ma amagesc ca e inca frig, iar eu nu ma impac cu frigul in nici un fel. Dar cand va veni caldura si va trebui sa urc dealul? Deah, stau in varful dealului, intr-o localitate anexata Florentei- garsoniera mea proprie si personala in ceva ce se apropie de un vechi castel. Nu mint, vila asta e imensa.
Anyways, dimineata fac curat intr-o aripa a casei, casa ce apartine mamei viitorului meu sef. Nenorocit fie frigul caci “gelateriile” inca stau inchise- cel putin majoritatea de 99% .
Asa ca, atunci cand nu urc dealul, ma uit la televizor, si mai nou, bantui pe net. Si mi-e dor, mi-e un dor nebun sa mai simt ceva, sa fiu iar dusa cu pluta si vita pana la cer si inapoi. Era amuzant, intr-un fel sadic- dar ca sunt masochista am stabilit de la roara incoa.
Am incercat aici o data si mi-a ajuns- tipul cu manelele. Adeca, plec la 2500 km departare, si primul tip pe care il agat asculta manele nu pentru linia melodica ci pentru versuri- chit ca stie doar cateva cuvinte in romana? Deah, I’m a lucky beaaatch.
Cum s-ar zice, I need drama in my life, couse I’m a drama hole. 🙂
Uuuuuhm, o leaca de barfa.
1. M. mi-a zis sa nu adopt un copil caci il facem impreuna. Sweet, but still… In nici un caz nu o sa scot un mamifer de cca 3 kile pe canal. De fapt, nu vreau un copil, nu acum cel putin. Prefer sa adopt.
2. In curand implinesc un an. Mai am 2 😀
3. Am petrecut o noapte faina alaturi de A. inainte de a ma intoarce aici, in Florenta. Intr-un fel, e un sentiment minunat de calmant sa stii ca ceva din viata ta nu s-a schimbat, o persoana din viata ta nu s-a schimbat. Nu am mai avut o seara asa de mai bine de un an… de aproape 2, si culmea, tot cu el a fost, la mare…
4. Cineva va fi mamica- nu, nu eu, ok? Ma bucur enorm pentru ei, insa ma intristeaza ideea de a nu sti de voi putea sa ajung sa ii felicit de persoana atunci cand se va naste copilul.

Si… cred ca voi incerca cu M., de va mai fi disponibil cand voi fi eu gata.
Dupa experienta cu G. nu mai am nici o intentie de a ma avanta in ceva serios. Si dupa pariul stupid facut anul trecut cu nea Gagos nici aventurile nu imi mai sunt permise. Deci deah, pentru urmatorii doi ani voi fi incredibil de plictisita si anoasta.
Pe M. l-am iubit ca o nebuna o data, si, uneori cred ca il mai iubesc. Dar inca nu e timpul sa ma bag in ceva serios. Am 2 pasi ce trebuie sa ii fac pana in acel moment asa ca boooored va fi placuta de pe fruntea mea, din acel punct de vedere, oricum.

La naiba, de-abia astept sa vina vara, sa ma duc la Viareggio in fiecare duminica, sa mananc inghetata aia buna buna din baruletul pe care sper sa il regasesc, si sa ma balacesc in apa aia multa multa din mare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: